Banner: Existence 1/2014 - Budoucnost internetu

DVDFood Matters




Na jídle opravdu záleží nyní víc než kdy jindy. Příroda vždy lidem nabízela to, co potřebovali, navíc lidské organismy byly na tuto stravu navyklé. Dnešní doba ovšem nabízí hromadu lákadel ve formě cukrů, škrobu a nekvalitních bílkovin jako menšího zla, umělých sladidel, konzervantů, přepáleného tuku a léků ve formě zla většího. Jedinou cestou ven je pak neúčastnit se této módy poslední doby, poslouchat své tělo a investovat do vlastního zdraví spíš formou kvalitní prevence, než obcházením nemocnic.

Dokument se tak zabývá nejen problematikou správné výživy, která vede nejen ke kvalitnějšímu životu, ale především k účinnému předcházení chronických onemocnění jako jsou onemocnění kardiovaskulárního systému, cukrovky druhého typu, nebo třeba rakoviny. Rakovina a jiná chronická onemocnění, která jsou prakticky neléčitelná moderní medicínou lze alespoň podle autorů dokumentu úspěšně léčit odstraněním pravých důvodů choroby a ne jen zmírňováním projevů.

Vřele doporučuji šířit informaci všem těm, kdo zápasí se svým zdravím a současné zdravotnictví si je přehazuje jako horký brambor. Všem lidem, kteří ztratili víru nejen ve farmaceutický průmysl, ale také ve vlastního lékaře, který nedokáže obstát ve skutečném léčení nemoci. Všem těm, kteří si cení svého zdraví a mají odvahu vzít odpovědnost do vlastních rukou

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...