Banner: Existence 1/2014 - Budoucnost internetu

O blogu

Alternatívna knižnica je nezávislý projekt,pôsobiaci v regióne ZH zameraný na (ako už názov napovedá) šírenie alternatívnej literatúry. Svoju činnosť zahájila pred rokom a prostredníctvom kníh a iných materiálov sa snaží  o  predstavenie iných pohľadov,hodnôt a vzťahov na akých je "naša" spoločnosť postavená. Jej súčasťou je distribúcia časopisov, brožúr, hudobných nosičov a taktiež HC/punkový minilabel Slavery and resistance .Blog je rozdelený na kamennú knižnicu , kde nájdeš zoznam materiálov, ktoré si môžeš požičať a elektronickú knižnicu kde si uvedené materiály môžeš stiahnuť. V prípade záujmu píšte na kontakt uvedený na stránke. Ak by sa chcel niekto podieľať na činnosti AK alebo nejakým spôsobom pomôcť ozvite sa.



Blog a knižnica vznikli za účelom predstavenia alternatívnych pohľadov, antiautoritárskych myšlienok,ideí Vegánstva(životného postoja bez krutosti),podpory alternatívnej scény a  prípadného aktivizmu v lokalite Vyhne-Žiar nad Hronom,  Zbierame a zdieľame  uvedené jednotlivé tituly, ktoré  je možné si od nás požičať,stiahnuť, skopírovať, pozrieť online.Dúfame, že ich obsah sa môže stať inšpiráciou v našom /vašom každodennom živote .   V zozname  nájdeš veci, ktoré veľmi nie sú bežne dostupné v knižniciach a vysielané v oficiálnych médiách. (česť výnimkám)
Domnievame sa , že práve manipulácia a neobjektívnosť masmédií často určujú  mienku a smer  väčšiny , ktorý je protichodný slobodnomyseľným úvahám o fungovaní spoločnosti.
Keďže blog má oveľa viac možností, okrem zoznamu knižnice prinášame pár zaujímavých videí ,filmov a niekoľko užitočných odkazov. Budeme vďační za podnety, nápady a spoluprácu.Píšte, prispievajte a šírte na svojich weboch a profiloch....
O možnostiach pomoci a spolupráce sa viac dozviete  tu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...