Banner: Existence 1/2014 - Budoucnost internetu

Príbeh Jeffreyho Luersa [DVD]


Cascadia Media Collective, USA, anglicky, slovenské titulky, DVD Menu, 2007, 41 minút

+ bonusový film “Testify! Obrana Zeme a politika násilia“

Stephen Gamboa, USA, anglicky, slovenské titulky, 2005, 52 min.
Príbeh Jeffreyho Luersa skúma pozadie príbehu za ohromným rozsudkom 22 rokov a 8 mesiacov za podpálenie 3 áut SUV (veľké 4×4) – incident, ktorý viedol k 40000 dolárov finančnej škody predajni Romania Chevrolet v meste Eugene, štát Oregon. Tento film dokazuje, že Jeff dostal takýto obrovský rozsudok kvôli jeho politickému presvedčeniu a nie za to, čo v skutočnosti urobil. A je skutočne zbytočné popierať to – napriek prejavu sudcu, potom čo vyniesol rozsudok. Označený za eko-teroristu, Jeff Luers spadol do kategórie “domáci terorista”, a podľa FBI je “domácou teroristicou hrozbou číslo jedna eko-terorizmus a hnutie za práva zvierat.”

Testify! Obrana Zeme a politika násilia predstavuje politické a duchovné sily, ktoré vedú revolučný environmentalizmus. Rozhovory s poprednými obhájcami záchrany zvierat a environmentalizmu priamej akcie sú tu zmiešané so zábermi priamej akcie. Vo filme sú tiež znepokojivé zábery týrania zvierat v bitúnkoch, laboratóriách a cirkusoch.

50-minútové video, ktoré hovorí o taktikách a filozofii revolučného environmentalizmu a záchrany zvierat. Vrátane záberov ALF a ELF akcií, plus rozhovory s mnohými environmentalistami priamej akcie.
viac info o filme najdeš tu

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...